Läger

Alive Together 

Kungsör 30/5-1/6 

Torsdag 30/5- lördag 1/6 kommer vi att åka på ett mini-läger till Kungsör. Vi kommer bo i Pingstyrkan på luftmadrasser och ha ett par underbara dagar med massa roligt innehåll. 

Under dagarna kommer vi göra olika aktiviteter (bada badhus bland annat) tillsammans men också ha olika samlingar där vi läser bibeln, sjunger losång och kommer närmre Jesus. 

Vi kommer tillsammans att hjälpas åt att laga all mat och diska i olika lag. Det kommer finnas ett schema med olika tider för mat och aktiviteter under dagarna som alla förväntas följa. 

Vi åker torsdag 30/5 kl 15:00 och räknar med att vara tillbaka runt lunch lördag 1/6. Mer info om resan och olika detaljer kommer du få via mail när resan närmar sig. 

Alltihopa kostar endast 150 kr och du ingår allt: mat, boende, resa och aktiviteter. 

Packa med: Madrass/liggunderlag, sovsäck och kudde, BADKLÄDER, hygienartiklar & handduk, kläder för olika väder och ett gott humör. 

Vi tror det här kommer bli fantastiska dagar där vi får komma bort, lära känna varandra bättre, ha otroligt roligt tillsammans och komma närmre Jesus och lära oss mer om honom.  

Har du frågor så tveka inte att höra av dig till Malin Hagenfors på 0762145693.